VÄLKOMMEN TILL HOLY GREENS I NORRKÖPING

Det ska smaka gott att äta hållbart och hälsosamt. På menyn står flera kreativa sallader och warm bowls som görs direkt vid beställning, på råvaror som är bra för kroppen och snälla mot klimatet. Genom ett nära samarbete med odlare runtom i landet kan vi i stor utsträckning erbjuda svenskodlat i säsong.

MÖT LISA – RESTAURANGCHEF 


Sedan årsskiftet drivs restaurangen i Norrköping av Lisa som är en veteran på Holy Greens. Redan 2016 ansvarade hon för en av landets största enheter, Baltzarsgatan i Malmö. Numera bor hon i Linköping och delar tiden mellan Holy Greens där och i Norrköping. Hon beskriver sin resa hos Holy Greens med följande ord:

– Jag började som restaurangchef i Malmö 2016 och blev ett år senare distriktschef för syd. Jag gick på föräldraledighet januari 2020 och flyttade sedan hem till Linköping samma år. Där trodde jag att min resa på Holy var slut. Men så dök det upp en möjlighet för mig att komma tillbaka och här står jag nu 2023!

– Det är så mycket mer än bara ett jobb. Jag får göra det jag älskar, leda och utveckla människor samtidigt som det är fart och fläkt. Sen att vi har fantastiska råvaror och hela tiden arbetar ur ett hållbarhetsperspektiv är fantastiskt.

TRE SNABBA FRÅGOR

Vilken är din favorit på menyn?

Chili bowl – majs och coleslaw är en svårslagen kombo!

Råvara du alltid lägger till?

Avokado

Vad rekommenderar du till någon som äter på Holy Greens för första gången?

För den vilda: Holylulu och för den sparsmakade: Laxokado

BESTÄLL I APPEN

Med vår app kan du enkelt och smidigt beställa och betala dina sallader direkt i mobilen. Du får också nyheter och erbjudanden – och kan hålla ordning på dina kvitton. Ladda ner den idag!

Mitt i norrköping

Vi finns mitt i Norrköping. Välkomna förbi på en sallad eller warm bowl. Det ska smaka gott att äta hållbart och hälsosamt.