Om oss

Om Holy Greens

Holy Greens föddes ur en önskan om att erbjuda god och nyttig mat som tar lika stor hänsyn till våra kroppar som till naturen, våra samarbetspartners och medarbetare. Vi gör alla godheter från grunden varje dag och sprider hälsosam glädje med våra smakrika, kreativa och mättande sallader som är lika tilltalande för ögat som för smaklökarna.

Vi öppnade vår första salladsbar 2013. Idag finns vi på flera ställen i Stockholm, Malmö, Helsingborg och Göteborg. Just nu står vi inför en kraftig expansion – så bli inte förvånad ifall vi dyker upp i närheten av dig också snart.

Varmt välkommen!

Vår filosofi

Vår filosofi är att det ska vara enkelt, snabbt och gott att vara hälsosam även om vardagen går i ett högt tempo. Därför lägger vi ner stor kraft på att kombinera råvaror till kreativa sallader och juicer som gör gott för både kropp och själ samtidigt som de lämnar dig med en riktigt skön mättnadskänsla. Att sallad inte skulle vara mättande är en myt vi med glädje slår hål på varje dag.

Läs mer om vår mat

DEN GODA GRÖDAN

Vi väljer råvaror med största möjliga hänsyn till vår natur och försöker att hitta så mycket svenska, ekologiska och hållbara lösningar som möjligt. Det i sig innebär att vi lägger ner stort arbete på att hitta leverantörer som vi kan ha en god dialog och relation med.

DEN GODA SMAKEN

Vi tycker att det är viktigt att visa respekt för såväl råvaran som den som odlar, hanterar och äter den, och allt du hittar i våra salladsbarer – juicerna, shotsen, dressingarna, you name it – har vi gjort från grunden. Det finns nämligen inga genvägar när man vill att det ska smaka riktigt gott. Och det vill vi.

DEN GODA KÄNSLAN

Vi vill att alla ska trivas hos oss. Därför är alla våra sallader fria från gluten och ungefär hälften är fria från laktos. Och givetvis hittar du både veganska och vegetariska höjdare i vår meny. Fråga bara personalen om du är osäker.