Om ossSMAKAR BÄTTRE. KÄNNS BÄTTRE.

Holy Greens handlar om att må bra. Vi vill göra det enkelt för människor att äta hållbart och hälsosamt utan att kompromissa med smakupplevelsen. Därför tillagas allt på menyn från grunden, på råvaror från moder jord som är snällt mot klimatet. För full transparens är alla våra rätter CO2e-märkta, så att våra gäster har koll på och kan styra sin klimatpåverkan när de äter hos oss.

 

Vi öppnade vår första salladsbar 2013. Idag finns vi i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Göteborg, Sundsvall, Växjö, Örebro, Uppsala, Norrköping, Jönköping och Linköping. 

Vår filosofi

Det ska smaka gott att äta hållbart och hälsosamt. 

Genom ett nära samarbete med odlare runtom i landet kan vi i stor utsträckning erbjuda svenskt och närproducerat. Grön kärlek.

Läs mer om vår mat

DEN GODA GRÖDAN

Vi väljer råvaror med stor omsorg och försöker hitta så mycket svenska, ekologiska och hållbara lösningar som möjligt. Det innebär att vi aktivt arbetar för att hitta odlare och producenter som vi kan ha goda dialoger och långsiktiga relationer med.

DEN GODA SMAKEN

Våra sallader görs dagsfärska från grunden vid beställning. Det finns nämligen inga genvägar när man vill att det ska smaka riktigt gott.

DEN GODA KÄNSLAN

Vi vill att alla ska trivas hos oss. Därför erbjuder vi något för de allra flesta, däribland gott om gluten- och laktosfria alternativ. Och givetvis hittar du både veganska och vegetariska höjdare på menyn. Fråga bara personalen om du är osäker.