Om oss

Om Holy Greens

Holy Greens handlar om att må bra. Vi vill göra det enkelt för människor att äta hållbart och hälsosamt utan att kompromissa med smakupplevelsen. Därför tillagas allt på menyn från grunden, på naturliga råvaror som är snälla mot klimatet. För full transparens är alla våra rätter CO2e-märkta, så att våra gäster har koll på och kan styra sin klimatpåverkan när de äter hos oss.

Vi öppnade vår första salladsbar 2013. Idag finns vi i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Göteborg, Sundsvall, Växjö, Örebro, Uppsala, Norrköping, Jönköping och Linköping. 

Vår filosofi

Vår filosofi är att det ska smaka gott att äta hållbart och hälsosamt. 

Genom ett nära samarbete med odlare runtom i landet kan vi i stor utsträckning erbjuda svenskt och närproducerat. Grön kärlek.

Läs mer om vår mat

DEN GODA GRÖDAN

Vi väljer råvaror med största möjliga hänsyn till vår natur och försöker att hitta så mycket svenska, ekologiska och hållbara lösningar som möjligt. Det innebär att vi lägger ner stort arbete på att hitta leverantörer som vi kan ha en god dialog och relation med.

DEN GODA SMAKEN

Vi tycker att det är viktigt att visa respekt för såväl råvaran som den som odlar, hanterar och äter den. Våra sallader görs dagsfärska från grunden vid beställning. Det finns nämligen inga genvägar när man vill att det ska smaka riktigt gott.

DEN GODA KÄNSLAN

Vi vill att alla ska trivas hos oss. Därför erbjuder vi något för de allra flesta, däribland gott om gluten- och laktosfria alternativ. Och givetvis hittar du både veganska och vegetariska höjdare på menyn. Fråga bara personalen om du är osäker.