VÄLKOMMEN TILL HOLY GREENS I Örebro

Det ska smaka gott att äta hållbart och hälsosamt. På menyn står flera kreativa sallader som görs direkt vid beställning, på råvaror som är bra för kroppen och snälla mot klimatet. Genom ett nära samarbete med odlare runtom i landet kan vi i stor utsträckning erbjuda svenskodlat i säsong.

MÖT VICTORIA – RESTAURANGCHEF

Victoria valde att lämna jobbet som logistikchef i Stockholm och kände att det var dags för att göra något mer kreativt. Med en vegetarisk kockutbildning i Schweiz och en del resor i världen så hamnade hon tillslut i Örebro med familjen. Hon beskriver sin resa hos Holy Greens med följande ord:

– Efter min föräldraledighet kände jag att det var dags att söka mig till ett arbete med mer mening. Som restaurangchef på Holy Greens känner jag att jag får utlopp för en del av mitt kreativa tänk då jag faktiskt får jobba med hållbar och hälsosam mat.

– Konceptet som Holy Greens har är det som faktiskt motiverar mig till att vilja få företaget att växa ännu mer! 

TRE SNABBA FRÅGOR

Vilken är din favorit på menyn?

Asiatisk Trädgård med extra räkor! 

Råvara du alltid lägger till?

Avokado, såklart! 

Vad rekommenderar du till någon som äter på Holy Greens för första gången?

Asiatisk Räka för den som vill ha lite hetta och Lyckans Lax för den som önskar något fräscht men matigt. 

BESTÄLL I APPEN

Med vår app kan du enkelt och smidigt beställa och betala dina sallader direkt i mobilen. Du får också nyheter och erbjudanden – och kan hålla ordning på dina kvitton. Ladda ner den idag!

HITTA OSS I ÖREBRO

Vi finns mitt i Örebro. Välkomna förbi på en sallad eller warm bowl. Det ska smaka gottatt äta hållbart och hälsosamt.